Tuinmannen

Vergelijk gratis en vrijblijvend tussen meerdere Tuinmannen.

Uurloon tuinman

Veel mensen willen vaak eerst het uurloon van een tuinman weten, voordat ze ook daadwerkelijk een tuinman willen inhuren. En dat is volkomen logisch, want u wilt natuurlijk wel weten waar u aan toe bent. Maar net als bij alle vakmensen, willen de uurlonen van tuinman nog wel eens verschillen. Dit ligt vaak aan verschillende factoren.

Hoe wordt het uurloon van een tuinman berekend?

Bijna altijd bepaald de tuinman zelf zijn uurloon. De ene tuinman heeft een uurloon van 20 euro per uur, terwijl een andere tuinman een uurloon van 40 euro heeft. Maar niet elke tuinmannen werken met een uurloon.

 

Zo zijn er ook tuinmannen die met een vaste prijs werken. Indien u precies aangeeft voor welke werkzaamheden u een tuinman nodig heeft, zal de tuinman hier een prijs voor bepalen. Vaak worden hier wel de arbeidsuren in verwerkt, maar kan er vaak over de prijs worden onderhandeld.

Offertes aanvragen heeft zo zijn voordelen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Door offertes aan te vragen kunt u achter het uurloon van uw tuinman komen. Maar dat is niet het enige voordeel. Het aanvragen van offertes heeft namelijk veel meer voordelen. Hieronder staan al die voordelen op een rijtje:

 • U ontvangt heldere en duidelijke informatie
 • U heeft direct inzicht op de kosten en werkzaamheden
 • Het aanvragen van offertes is vrijwel altijd vrijblijvend
 • U kunt direct zien of de kosten binnen uw budget liggen

Offertes voor tuinmannen vraagt u aan via Tuinman.nl

Het aanvragen van offertes is dus een zeer simpele manier om achter de prijzen te komen van tuinmannen. Maar de ervaring leert dat het aanvragen voor offertes soms erg lang kan duren, want u zult natuurlijk altijd eerst tuinmannen moeten zoeken. Daarna moet u contact met ze opnemen en dan nog eens een passende offerte aanvragen. U bent er dus zo een paar uurtjes mee bezig.

 

En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Het liefste zouden veel mensen vanuit hun luie stoel offertes aanvragen bij meerdere partijen. Maar wat als wij u vertellen dat dit mogelijk is?

 

Tuinman.nl biedt u namelijk de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen. Het enige wat u hoeft te doen is een formulier invullen. In dit formulier geeft u namelijk precies aan voor welke werkzaamheden u een tuinman nodig heeft. Indien u klaar bent met het invullen van het formulier, kunt u het formulier verzenden.

 

Het formulier zal dan door een netwerk van duizenden tuinmannen verzonden worden. Deze tuinmannen kunnen dan op hun beurt op uw offerte-aanvraag reageren. En voordat u het weet heeft u uw eerste offerte al ontvangen.

 

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes voor tuinmannen is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Zoekt u telefoonnummers van hoveniers?

Gratis Tuinman Offertes Vergelijk 5 Tuinmannen in uw regio Uw postcode:
Vergelijk altijd voordat u koopt
Reacties van lezers (2)

Pascal Meijer schreef op 14 april 2013 om 11:16 Reageer

Ik zoek een tuinman voor onderhoud van twee terrassen van 150m2 elk met bloembakken. De terrassen moeten met hoge druk gereinigd en de planten gesnoeid. De locatie is Maastricht, postcode 6221.

Offerte.nl schreef op 15 april 2013 om 12:17 Reageer

Beste Pascal, U kunt zeer gemakkelijk tuinmannen / hoveniersbedrijven met elkaar vergelijken door offertes aan te vragen; Tuinonderhoud offerte Met vriendelijke groet, Het tuinman.nl team!

Reageer op dit artikel Wilt u offertes aanvragen klik hier
*Uw e-mailadres wordt nergens gepubliceerd.
Uw reactie
Wilt u een mail ontvangen wanneer iemand hierop reageert?
Referenties

"3 offertes ontvangen van tuinmannen, bedankt."

A. Willemse - Rotterdam

Tuinman onderwerpen

Alles bekijken
 • Uurloon tuinman

  Veel mensen willen vaak eerst het uurloon van een tuinman weten, voordat ze ook daadwerkelijk een tuinman willen inhuren. En dat is volkomen logisch,…

  Lees meer
 • Tuinen voorbeelden informatie

  Bent u jaloers op andermans tuinen, omdat uw eigen tuin er slecht bij ligt? Heeft u al veel tuinen voorbeelden gezien en zit u vol inspiratie? Dan…

  Lees meer
 • Tuinmannen informatie

  Een tuin kan voor veel mensen verschillende dingen betekenen. Een tuin kan een oase van rust voor iemand zijn, maar kan ook veel kracht uitstralen.…

  Lees meer
 • Tuinonderhoud informatie

  Vaak als mensen het woord tuinonderhoud horen, denken zij vaak aan onkruid. Onkruid verwijderen is misschien wel het meest vervelende klusje wat bij…

  Lees meer
 • Tuinbestrating informatie

  Het laten bestraten van uw tuin is een goede manier om uw tuin een modern uiterlijk te geven. Maar u geeft natuurlijk niet alleen uw tuin een modern…

  Lees meer

© 2011 - 2016 Tuinman.nl | Alle rechten voorbehouden