Tuinmannen

Vergelijk gratis en vrijblijvend tussen meerdere Tuinmannen.

Tuinman Offerte informatie

Bent u op zoek naar een offerte voor een tuinman, maar weet u niet wat u kunt verwachten van zo'n offerte? Een offerte van een tuinman geeft u inzicht in de prijzen die een tuinman hanteert. De werkzaamheden en de planning voor bijvoorbeeld het aanleggen van uw tuin wordt direct duidelijk. Door offertes aan te vragen bij meerdere partijen kunt u verschillende offertes met elkaar vergelijken.

Welke prijzen hanteren tuinmannen?

Elke tuinman hanteert andere prijzen. Zo zijn er tuinmannen die vaste prijzen hanteren, maar er zijn ook tuinmannen die een bepaald uurloon vragen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de kosten die een tuinman voor bepaalde werkzaamheden vraagt. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. De actuele prijzen kunnen hier dus hier sterk van afwijken.

 

De kosten van een tuinontwerp
Indien de tuinman voor u een tuinontwerp moet realiseren zullen de meeste tuinmannen ongeveer € 250 tot € 500 per tuinontwerp vragen. De kosten hangen sterk af van de omvang van uw tuin.

 

De kosten van tuinaanleg
De gemiddelde prijzen van tuinaanleg liggen tussen de € 50 tot € 100 per vierkante meter. Vaak is dit inclusief arbeidsuren en materiaal. Deze prijzen zijn afhankelijk van uw wensen.

 

De kosten van tuinonderhoud
De kosten die een tuinman voor tuinonderhoud rekent liggen gemiddeld vaak tussen de € 35 tot € 40 per uur. Maar ook hier zijn de prijzen afhankelijk van de grote van uw tuin.

 

Een tuinman offerte legt de werkzaamheden bloot

U kunt in uw offerte precies terug lezen welke werkzaamheden er nodig zijn om uw plan uit te voeren. Vaak is een offerte gebaseerd op een tuinontwerp. Daarnaast staat er een beschrijving van de werkzaamheden en de kosten van het materiaal. Doordat alles goed beschreven staat, weet u precies wat uw tuin gaat kosten.

Vraag uw offertes aan via Tuinman.nl

Het aanvragen van offertes is de perfecte manier om een goed overzicht te krijgen van alle kosten. Door meerdere offertes aan te vragen bij verschillende partijen, kunt u een goed overzicht vormen en deze met elkaar vergelijken.

 

Maar de ervaring leert dat het aanvragen van offertes soms erg lang kan duren. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Het liefste zou u vanuit uw luie stoel offertes aan willen vragen. Maar wat als wij u vertellen dat dit ook mogelijk is?

 

Via Tuinman.nl kunt u namelijk simpel en snel offertes aanvragen bij verschillende tuinmannen. En dat al binnen een paar minuten. Het enige wat u hoeft te doen is een formulier invullen. In dit formulier geeft u namelijk precies aan voor welke werkzaamheden u een tuinman nodig heeft. Indien u klaar bent met het invullen van het formulier, kunt u het formulier verzenden.

 

Wanneer u het formulier verzonden heeft, zal uw offerte-aanvraag onder de aandacht komen van duizenden tuinmannen die in uw regio werkzaam zijn. En voordat u het weet heeft u uw eerste offertes al binnen.

 

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? U kunt via Tuinman.nl vrijblijvend offertes aanvragen bij tuinmannen die door heel Nederland actief en werkzaam zijn. Dus wacht niet meer langer en vraag nu uw offertes aan via Tuinman.nl.

Gratis Tuinman Offertes Vergelijk 5 Tuinmannen in uw regio Uw postcode:
Vergelijk altijd voordat u koopt
Reacties van lezers (0) Reageer op dit artikel Wilt u offertes aanvragen klik hier
*Uw e-mailadres wordt nergens gepubliceerd.
Uw reactie
Wilt u een mail ontvangen wanneer iemand hierop reageert?
Referenties

"Dat was snel. Binnen een paar uur had ik al een tuinman kunnen regelen."

T. Son - Linde

Tuinman onderwerpen

Alles bekijken
 • Kosten tuinman informatie

  Droomt u al een ruime tijd van een mooie tuin met veel planten en lange paden? Is uw tuin toe aan onderhoud, maar weet u niet hoe u dit moet…

  Lees meer
 • Tuininrichting informatie:

  Veel mensen willen nog wel eens na een tijd twijfelen over hun tuininrichting. En dat is niet zo gek natuurlijk, want u wilt natuurlijk het maximale…

  Lees meer
 • Kleine tuinen informatie

  Voor veel mensen zijn kleine tuinen een zegen. Kleine tuinen hoeft namelijk veel minder te onderhouden dan grote tuinen. Maar ook aan kleine tuinen…

  Lees meer
 • Tuinbestrating informatie

  Het laten bestraten van uw tuin is een goede manier om uw tuin een modern uiterlijk te geven. Maar u geeft natuurlijk niet alleen uw tuin een modern…

  Lees meer
 • Tuinonderhoud prijzen informatie:

  Wat veel mensen soms niet realiseren is dat de tuin tegenwoordig het verlengstuk van een huis is. De tuin is vaak het eerste wat mensen van buitenaf…

  Lees meer

© 2011 - 2016 Tuinman.nl | Alle rechten voorbehouden